Bestyrelsen i Ølandhus

Bestyrelsen har det overordnede ansvar for den daglige drift af Ølandhus og Ølandhus Skole og udgøres af følgende medlemmer:

Morten Grønborg LarsenFormandMorten er bosiddende på Øland og er søn af Gotfred Larsen, som i tidernes morgen startede Ølandhus. Morten har arbejdet på Ølandhus som vikar og fungerede i en periode som stedfortræder for Irvin Andersen. Morten er officer i Flyvevåbnet og arbejder på Air Transport Wing Aalborg. Herudover er han blandt andet også formand for Venstre i Jammerbugt Kommune og aktiv musiker.

Niels VaseSekretærNiels har arbejdet som advokat hos HjulmandKaptain siden 2011, hvor han indtrådte som partner. Ud over sin juridiske baggrund har Niels en forsikringsmæssig og finansiel erhvervsmæssig baggrund, som tilsammen gør ham til ekspert inden for rådgivning om kontraktsret, herunder international kontraktsret, erstatningsret, forsikringsret, finansieringsret og miljøretlige forhold.
Niels har inden for de seneste år arbejdet mere og mere med “opholdsstedsverdenen” og har blandt andet for nylig stået for en undersøgelse af de sociale tilsyn i Danmark.

Bo Kølby NielsenBo er lokal forretningsdrivende og driver Expert og Punkt 1 i Brovst. Herudover er Bo aktiv i den lokale handelsstandsforening

Jan LarsenJan er lokal, og i nærområdet er han kendt som “Jan Sportsmaster”. Han har drevet Sportmaster i mange år, men efter den blev solgt, har han blandt arbejdet som vikar på Ølandhus. I dag arbejder Jan Jan igen i Sportsmaster og er derudover aktiv i mange andre aktiviteter i lokalsamfundet, herunder i Lions Club.

Mads TrampedachMads er psykolog og driver egen praksis i Nørresundby, hvor han også er bosiddende. Mads har en kandidatgrad i pædagogisk psykologi og har afholdt en lang række foredrag og kurser for blandt andet skoler, børnehaver og kommuner inden for emner som anerkendende supervisions- og samtalemetoder, kommunikation, trivsel og konflikthåndtering.

Kontakt

  64 63 11 22
  Hverdage klokken 8-15

   soren@olandhus.dk

Akut henvendelse (døgnet rundt)
  42 33 33 77 eller 64 63 11 22

Tilsynsrapport for Ølandhus

Download vores folder

Olandhus brochure

>> Fællesskabet på Ølandhus og Hammershøj var ikke til at tage fejl af. Vi lærte at være et hold og at samarbejde. <<

– Tidligere beboer på Ølandhus