Beliggenhed

Ølandhus 18+ er beliggende centralt i Aabybro med kun 5 minutters gang til både indkøbsmuligheder og busterminal.

Afdelingen ligger i gå-afstand fra Ungeenheden, Jammerbugt Kommunes samlede enhed, som rådgiver og hjælper unge i aldersgruppen 15-29 år, og hvor man bl.a. kan få hjælp fra UU-vejledere og sagsbehandlere. I tilknytning til Ungeenheden ligger VUC, hvor mange af de unge, som er tilknyttet Ølandhus 18+, vil få deres daglige gang.

I Halvrimmen, 8 kilometer fra Aabybro, ligger produktionsskolen Ungecenter Jammerbugt, som blandt andet tilbyder en afklaring til erhvervsgrunduddannelse.
De fleste større uddannelsessteder ligger i Aalborg, 20 kilometer fra Aabybro. Hertil er der gode busforbindelser med direkte busser hver halve time.

Gode jobmuligheder og aktivt idrætsliv

Aabybro er med sine ca. 5.500 indbyggere hovedbyen i Jammerbugt Kommune, og vi har gode muligheder for at finde en praktikplads, et job eller en elevplads til de unge, da der i byen – og lokalområdet – er et rigt handelsliv med over 100 virksomheder og butikker.

Ligeledes er der i Aabybro også et aktivt idrætsliv med hele tre idrætshaller, en svømmehal og to motionscentre, hvilket giver masser af mulighed for at møde andre unge mennesker gennem sport. Et populært samlingspunkt for byens unge mennesker er det store og moderne DGI-hus, som tilbyder alle tænkelige sportsaktiviteter. Desuden er der kun 15 minutters kørsel til Blokhus, hvor man kan nyde sommeren eller køre mountainbike i flotte naturomgivelser.

Kontakt

  64 63 11 22
  Hverdage klokken 8-15

   soren@olandhus.dk

Akut henvendelse (døgnet rundt)
  42 33 33 77 eller 64 63 11 22

Download vores folder

Olandhus brochure

>> De mennesker, der bruger energi på at diskutere med dig eller på at rette på dig, interesserer sig for dig – ellers ville de jo bare kigge den anden vej. <<

– Michael, tidligere beboer på Ølandhus