Støtteophold

Støtteophold

Fasanvej

Fasanvej

Et ungestøttetilbud for unge i alderen 17-23 år under Barnets lov § 43 stk. 1, nr. 6, samt stk 3. Fasanvej er et tilbud for unge, der er i udslusning fra familiepleje eller institution og ikke har tilstrækkeligt familiært netværk eller har en psykiatrisk diagnose.

Skoven

Skoven

Skoven er et støtteophold, der tilbydes børn og unge i alderen 4-18 år under §32.6. Skoven ligger i Ølandhus’ Mou-afdeling og er for børn og unge, enten med eller i udredningsforløb for ASF-diagnose, samt børn og unge med udfordringer og adfærd, der vil have gavn af en tilgang og metode specifikt rettet mod ASF.

Aflastningen

Tranum Engevej

Vores støtteophold på Tranum Engevej tilbyder kortvarige støtteophold for børn og unge fra 4 år og opefter efter §43.6 stk. 3. Vores Ølandhus støtteophold er skræddersyet til familier og værger, der står overfor udfordringer relateret til fysiske, psykosociale eller adfærdsmæssige forhold hos deres barn eller ung.

"Jeg husker tydeligt, hvordan jeg blev behandlet med menneskelig respekt, og hvordan Ølandhus var en stor familie, jeg var en del af."

Michael – tidligere beboer

"Jeg fik omsorg, og den holdt mig ovenvande og gav mig troen på, hvordan livet burde føles, og den følelse tillod jeg mig aldrig at glemme."

Jannie – tidligere beboer

"Jeg har brugt de voksne til at tale med, når jeg har haft det svært. De har støttet mig i de valg, jeg har stået overfor i mit liv. Det har gjort en forskel for mig, fordi jeg føler, at de tager mig seriøst, og det har givet mig mere ro på mit liv ."

Samantha – nuværende beboer

"Jeg indså, efter en samtale på opholdsstedet, at jeg måtte gøre noget seriøst, og tog beslutning om at arbejde målrettet på at forandre mig. Ølandhus efterværn blev mit vendepunkt. Den hjælp betyder meget. Jeg har ikke haft andre, jeg kunne gå til overhovedet, og efterværnet drev mig til fremdrift og udvikling."

Vatusan – tidligere beboer

"Tiderne på Ølandhus er det bedste, der kunne være sket for mig. Jeg har været utrolig glad for at bo på Hammershøj. Samarbejdet mellem personalet og min mor var rigtig godt."

Tøttrup – tidligere beboer

"På afdelingen Hammershøj mødte jeg mange personlige udfordringer, som jeg fik råd og vejledning til. Jeg husker Ølandhus for sammenholdet, venskaberne, omsorg, læring og opdragelse."

Michael – tidligere beboer

"Personalet på afdelingen Hammershøj tog imod mig som den, jeg var, og så mig for den, jeg var. For en gang skyld følte jeg mig accepteret."

Jannie – tidligere beboer

"Nu er jeg i efterværn på Poppelvej, som er for unge, der er på vej videre ud i livet. Her får jeg den støtte jeg har behov for, men med langt større selvstændighed og ansvar for eget liv."

Samantha – nuværende beboer

"Fritidslivet på Ølandhus har gjort mig åben, og jeg har nemmere ved at møde nye mennesker. Mit budskab til andre er at behandle andre som man selv vil behandles. Viser du respekt får du respekt. Og for Guds skyld: Tænk positivt!"

Tøttrup – tidligere beboer

Tilbudsportalen

Du kan finde oplysninger om bl.a. takster, tilbudstyper, pladser på tilbudstypen på Tilbudsportalen.