LEDIGE JOBS HOS ØLANDHUSFOR BØRN, UNGE OG VOKSNE

Hos Ølandhus botilbud og børne- & ungehjem søger vi løbende nye medarbejdere. På siden her vil du kunne se når der er ledige stillinger.

Vil du ansøge uopfordret og have størst chance for at blive kontaktet først ved kommende jobs, eller ønsker du at ansøge som elev eller praktikant, så udfyld nedestående formular, og bliv optaget i vores talentbank.

Er du læreruddannet?

Vi søger en lærer, der vil være med til at skabe gode børne -og ungeliv på Ølandhus Specialskole 

Ølandhus Specialskole er en integreret del af Ølandhus’ socialpædagogiske tilbud. Vi er en lille skole med plads til 22 elever, der tilbydes specialundervisning rettet mod deres særlige behov, som ikke kan opfyldes i den almindelige folkeskole.

Her foregår undervisningen fra 08.00-15.00 på hverdage, og vores fokus ligger på elevernes ressourcer og potentialer, så de oplever succes og udvikling dagligt. Det gør vi bl.a. ved at kombinere faglig læring med deres potientialer og interesseområder, og vi lægger stor vægt på, at eleverne føler sig som en del af fællesskabet. 

Har vi vækket din nysgerrighed? – Det håber vi, for vi mangler en lærer til det nye skoleår, og måske er det dig?!

Bliv vikar hos os, og støt en ung mellem 16-30 år mod et selvstændigt voksenliv.

For mange anbragte unge er overgangen til voksenlivet ikke ensbetydende med, at de er i stand til at klare sig selv uden hjælp. På Kollegiet Poppelvej hjælper og støtter vi de unge ud imod en selvstændig tilværelse. Vores primære og overordnede fokus er hjælp til selvhjælp, således at den unge bliver i stand til at agere i eget liv.

Bliv vikar hos os og få muligheden for at deltage i sådan et meningsfuldt arbejde, hvor hver dag bringer nye udfordringer og muligheder for personlig og faglig udvikling.

Bliv en del af Østerby, vi søger uddannede pædagoger

Østerby Børne- og Ungehjem er dedikeret til at støtte og fremme udviklingen hos børn og unge i alderen 8-18 år, som har emotionelle, kognitive eller adfærdsmæssige udfordringer som følge af opvækstvilkår eller diagnose. Har du et håb om at blive en del af nogle unge mennesker liv, se dem vokse og udvikle sig, og få opfyldt nogle af deres drømme for fremtiden trods en hård start på livet. Så er dette jobbet du skal søge! 

Vi søger vikarer

Vi søger ansvarsbevidste vikarer på Østerby, Bislev, Aalborgevej (Brovst) og Amagervej (Øland) til vekslende vagter i weekender og ferier fra 8-24 timer pr. vagt. Ønsker du at gøre en mærkbar forskel for unge mellem 8-18 år på vikarbasis, så er det her bestemt jobbet for dig! 

Uddannede pædagoger med interesse indenfor ASF til Bislev

Vi har fået flere unge i huset, og derfor søger vi lige nu 2 engageret og uddannede pædagoger på 37 timer, og 1-2 faste vikarer til dag- og aftenvagter. 

Bostøtteafdeling i Socialkorpset søger dygtig og engageret bostøttemedarbejder

Er du vores nye kollega? Vi søger pædagogiske medarbejdere til fast stilling som bostøttemedarbejder. Stillingen er på 37 timer pr. uge med tiltrædelse snarest muligt. 

Pædagoger og pædagogiske medarbejdere – Fjorden og Engen i Mou

Pædagoger og pædagogiske medarbejdere søges til faste- og timelønnede stillinger. Er du pædagog – gerne social og special pædagog, eller har du en pædagogisk uddannelse og gerne vil arbejde med børn og unge i alderen 4 – 14 år eller 10 – 18 år med ASF, så grib chancen for at blive en del af en spændende arbejdsplads.

Uddannet pædagoger til solo-og særindsatser i Mou

Uddannet pædagoger eller tilsvarende søges til afdelingen Marken. Her er målgruppen skiftende, men pt. beskæftiger Marken sig med autismespektrumforstyrrelse og ADHD. Afdelingen har plads til to beboere, men i øjeblikket Marken en beboer.   

Ansøg uopfordret