LEDIGE JOBS HOS ØLANDHUSFOR BØRN, UNGE OG VOKSNE

Hos Ølandhus botilbud og børne- & ungehjem søger vi løbende nye medarbejdere. På siden her vil du kunne se når der er ledige stillinger.

Vil du ansøge uopfordret og have størst chance for at blive kontaktet først ved kommende jobs, eller ønsker du at ansøge som elev eller praktikant, så udfyld nedestående formular, og bliv optaget i vores talentbank.

Uddannede pædagoger med interesse indenfor ASF til Bislev

Vi har fået flere unge i huset, og derfor søger vi lige nu 2 engageret og uddannede pædagoger på 37 timer, og 1-2 faste vikarer til dag- og aftenvagter. 

Bostøtteafdeling i Socialkorpset søger dygtig og engageret bostøttemedarbejder

Er du vores nye kollega? Vi søger pædagogiske medarbejdere til fast stilling som bostøttemedarbejder. Stillingen er på 37 timer pr. uge med tiltrædelse snarest muligt. 

Pædagoger og pædagogiske medarbejdere – Fjorden og Engen i Mou

Pædagoger og pædagogiske medarbejdere søges til faste- og timelønnede stillinger. Er du pædagog – gerne social og special pædagog, eller har du en pædagogisk uddannelse og gerne vil arbejde med børn og unge i alderen 4 – 14 år eller 10 – 18 år med ASF, så grib chancen for at blive en del af en spændende arbejdsplads.

Tilkaldervikarer til dag- og aftenvagter til Kongemølle Kollegiet 

Vi søger lige nu en engageret og stabile vikarer til dag- og aftenvagter, samt til afløsere i ferieperioderne.

Uddannet pædagoger til solo-og særindsatser i Mou

Uddannet pædagoger eller tilsvarende søges til afdelingen Marken. Her er målgruppen skiftende, men pt. beskæftiger Marken sig med autismespektrumforstyrrelse og ADHD. Afdelingen har plads til to beboere, men i øjeblikket Marken en beboer.   

Ansøg uopfordret