LEDIGE JOBS HOS ØLANDHUS

Pædagoger og pædagogiske medarbejdere søges til faste- og timelønnede stillinger

Er du pædagog – gerne social og special pædagog, eller har du en pædagogisk uddannelse og gerne vil arbejde med børn og unge i alderen 4 – 14 år eller 10 – 18 år med ASF, så grib chancen for at blive en del af en spændende arbejdsplads.

Afdelingerne er en del af Ølandhus´ nye afdeling i Mou, som rummer 3 afdelinger med 6 beboere i hver, 3 små huse med plads til 2 beboere, samt fælles område med idrætshal, mødelokaler osv. Afdelingen er placeret ved fjorden, ude på landet, hvor der hersker en udpræget fred og ro med dejlig natur omkring, som skaber mulighed for utallige aktiviteter både inden– og udendørs.

Som medarbejder bliver du tilknyttet en primær afdeling, med muligheder for samarbejde på tværs af afdelingerne.

Børnene og de unge i målgruppen, har forskellige forudsætninger og behov. Nogle har funktionsnedsættelse og kræver hjælp til personlig pleje og alle har de brug for anerkendende og troværdige voksne, som formår at justere sig efter den enkeltes behov.

Vi tilrettelægger børnenes hverdag ud fra visualiseret og struktureret specialpædagogik, baseret på den enkeltes formåen

Generelt hos Ølandhus er praksis grundlagt på den pædagogiske metode KRAP (Kognitiv, Ressourcefokuseret, Anerkendende, Praksis).

Har du fået lyst til at høre mere om denne fantastiske mulighed for at arbejde med en gruppe dejlige børn og nogle faglig kompetente kollegaer, så kan du ringe til afdelingsleder Gitte Sørensen tlf: 61163729 eller grib chancen straks og send en ansøgning og et cv herunder.