Bestyrelsen i Ølandhus

Bestyrelsen har det overordnede ansvar for den daglige drift af Ølandhus og udgøres af følgende medlemmer:

Morten Grønborg LarsenFormandMorten er bosiddende på Øland og er søn af Gotfred Larsen, som i tidernes morgen startede Ølandhus. Morten har arbejdet på Ølandhus som vikar og fungerede i en periode som stedfortræder for Irvin Andersen. Morten er officer i Flyvevåbnet og arbejder på Air Transport Wing Aalborg. Herudover er han blandt andet også formand for Venstre i Jammerbugt Kommune og aktiv musiker.

Simon Mejlholm er medejer i advokatfirmaet Leddet - Willadsen og Mejlholm i Hjørring. Simon har været advokat siden 2010, og er indtrådt i bestyrelsen i maj 2018.

Bo Kølby NielsenBo er lokal forretningsdrivende og driver Expert og Punkt 1 i Brovst. Herudover er Bo aktiv i den lokale handelsstandsforening

Jan LarsenJan er lokal, og i nærområdet er han kendt som “Jan Sportsmaster”. Han har drevet Sportmaster i mange år, men efter den blev solgt, har han blandt arbejdet som vikar på Ølandhus. I dag arbejder Jan Jan igen i Sportsmaster og er derudover aktiv i mange andre aktiviteter i lokalsamfundet, herunder i Lions Club.

Bøje Holmsgaard Lundtoft
Bøje er bankuddannet og arbejder idag som selvstændig konsulent. Bøje bor i Pandrup, og er meget aktiv i lokallivet her - fx er han bestyrelsesformand i Jammerbugt FC og Jetsmark idrætsforening. Han er bestyrelsesmedlem i Divisionsforeningen, Golding Byg APS, DGI Huset i Aabybro og bestyrelsesformand i FGU Nordvest. Bøje er valgt til kommunalbestyrelsen i Jammerbugt kommune.

Kontakt

  64 63 11 22
  Hverdage klokken 8-15

   soren@olandhus.dk

Akut henvendelse (døgnet rundt)
  42 33 33 77 eller 64 63 11 22

Download vores folder

Olandhus brochure

>> De mennesker, der bruger energi på at diskutere med dig eller på at rette på dig, interesserer sig for dig – ellers ville de jo bare kigge den anden vej. <<

– Michael, tidligere beboer på Ølandhus